Haettu sivustolta 8.12.2023 Sitruunarisotto Sitruunarisotto Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä laktoositon R
Sitruunarisotto maistuu sellaisenaan ja lohen tai kanan kanssa. Mausta tuoreen sitruunan mehulla ja raastetulla kuorella oman makusi mukaan. Käytä reseptissä Myllyn Paras Pitkäriisiä. Ainekset 4 annosta 1 sipuli 2 valkosipulinkynttä 3 rkl rypsiöljyä 4 dl Myllyn Paras Pitkäriisiä 8 dl vettä 3 dl siideriä tai valkoviiniä 1 sitruunan raastettu kuori 1 sitruunanmehu 100 g tuorejuustoa tai 50 g voita 50 g parmesaanijuusto raasteena Lisäksi: 800 g lohifilee suolaa maun mukaan 1 sitruunanmehu chilihiutaleita Ohje Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna rypsiöljy pannulla tai kattilassa ja kuullota sipulia ja valkosipulia hetki käännellen. Lisää pitkäriisi ja kääntele hetki. Lisää vettä ja siideriä tai valkoviiniä vähän kerrallaan ja anna imeytyä. Pese sitruuna hyvin ja raasta joukkoon kuori. Purista sekaan sitruunanmehu. Lisää lopuksi joukkoon tuorejuusto tai voi ja parmesaanijuustoa raasteena. Tarkista maku. Paista seuraksi lohifileetä annospaloina tai medaljonkeina molemmin puolin kuumalla pannulla ja mausta suolalla, sitruunanmehulla ja chilihiutaleilla. Resepti: Hellapoliisi
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Fetatäytteiset lihapullat ja basmatirisotto Kuva Parsarisotto Kuva Lohirisotto Risotot ja ohratot: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua