Sitruunarahka Muroleivokset

Sitruunarahka Muroleivokset
6-10 kpl
1annos itse tehtyä murotaikinaa
2tlksitruunarahkaa (yht. 400 g)

Valmistusohje

Valmista murotaikina ohjeen mukaan (ohje löytyy tästä linkistä). Laita muffinivuokien (mieluiten silikoni tai folio) pohjalle ja reunoille ohuelti murotaikinaa. Vuokien koko vaikuttaa siihen, montako annoksesta tulee.

Lisää sisälle sitruunamaustettua rahkaa ja leivoksen päälle taikinasta todella ohut hattu. Kypsennä 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15-20 min.

VINKKI: Näin tulee ihania sitruunamuffineja, jotka sopivat erityisesti pääsiäiseen. Vaihtamalla rahkan makua, esim. vanilja- ja omenakanelirahkaan, saat aikaan erimakuisia muffineja.

ARJA ELINAN VINKKI: Mikäli haluat, sitruunarahkan joukkoon voi lisätä hieman pieniä kuivattuja tai tuoreita hedelmäpaloja lisämakua antamaan.

Resepti:
Jenny Niemelä, Seinäjoki, ”Pääsiäisen ihanin leivonnainen” kilpailusatoa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)