Sitruunarahka Muroleivokset

Sitruunarahka Muroleivokset
6-10 kpl
1pktMyllyn Paras Murotaikinaa (400 g)
2tlksitruunarahkaa (yht. 400 g)

Valmistusohje

Laita muffinivuokien (mieluiten silikoni tai folio) pohjalle ja reunoille
ohuelti murotaikinaa. Vuokien koko vaikuttaa siihen, montako annoksesta tulee.
Lisää sisälle sitruunamaustettua rahkaa ja leivoksen päälle taikinasta todella
ohut hattu. Kypsennä 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15-20
min.

VINKKI: Näin tulee ihania sitruunamuffineja, jotka sopivat erityisesti pääsiäiseen. Vaihtamalla rahkan makua, esim. vanilja- ja omenakanelirahkaan, saat aikaan erimakuisia muffineja.

ARJAN VINKKI: Mikäli haluat, sitruunarahkan joukkoon voi lisätä
hieman pieniä kuivattuja tai tuoreita hedelmäpaloja lisämakua antamaan.

Resepti:
Jenny Niemelä, Seinäjoki, ”Pääsiäisen ihanin leivonnainen” kilpailusatoa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)