Sipulilla ja paprikalla höystetyt porsaankyljykset

Myllyn Paras
4:lle
4porsaankyljystä
1punainen paprika
½-1jättisipulia
paprikajauhetta
paistamiseen tilkka öljyä tai pullomargariinia
Marinadi:
3rklöljyä
1rklsoijakastiketta
1rklsitruunan tai limen mehua
mustapippuria myllystä
1-2valkosipulinkynttä
chiliä tai paprikajauhetta
Lisäksi:
2-2½dlMyllyn Paras Irtonainen Riisi+Ohraa
1pspakasteherneitä tai maissia
hienonnettua persiljaa tai muuta yrttiä

Valmistusohje

Sekoita marinadin ainekset muovipussissa ja nosta kyljykset marinadin joukkoon, sulje pussi ja kääntele sekaisin. Marinoi muutama tunti tai yön yli. Kääntele muutaman kerran. Leikkaa paprikat ja sipuli ohuiksi renkaiksi ja kuullota ne pehmeiksi pannulla tai kasarissa. Mausta paprikajauheella. Keitä Riisi + Ohra pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää herneet tai maissi kypsien suurimoiden joukkoon. Levitä seos uunivuokaan. Pyyhkäise porsaankyljykset kuiviksi ja paista ne molemmin puolin. Jaa paprika-sipuliseos kyljysten päälle ja anna hautua hetken aikaa. Nosta kyljykset vuokaan riisiseoksen päälle ja anna jälkikypsyä 200-asteessa 10-15 minuuttia. Ripottele ruoan pinnalle persiljaa tai muuta vihreää ennen tarjolle tuontia. Jos et halua lämmittää uunia, paista kyljykset hitaasti kypsiksi ja lisää paprika-sipuliseoksen kyljysten päälle ja lorauta pannulle vähän vettä tai lihalientä ja anna hautua kannen alla kypsiksi.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)