Silli-riisivuoka

silli-riisivuoka
50 min, josta valmisteluaika

Oletko käyttänyt silliä lämpimien ruokien valmistukseen?

Silli sopii mainiosti erilaisten laatikkoruokien raaka-aineeksi. Kokeile tätä ruokaisaa silliriisivuokaa, jonka valmistus on helppoa.

4 annosta
3dlMyllyn Paras Villiriisiseosta
1sipuli
200gmatjessillifileetä
½-1ruukkutilliä
dlvettä
4dlruokakermaa
3kananmunaa
250gsulatejuustoa
limepippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Mittaa villiriisiseos uunin kestävään reunalliseen vuokaan.
  2. Paloittele sillifileet ja lisää joukkoon. Hienonna tilli ja sekoita ainesten kanssa.
  3. Mittaa vesi, ruokakerma, kananmunat ja juustoraaste kulhoon. Rouhi joukkoon limepippuria myllystä ja sekoita. Kaada liemi vuokaan ja kypsennä ruokaa 175-asteessa uunin alaritilätasolla noin 50 minuuttia tai kunnes neste on imeytynyt riiseihin ja riisi on kypsää.
  4. Tarjoa raikkaan salaatin tai punajuurten kanssa.
Resepti:
Hellapoliisi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)