Oletko käyttänyt silliä lämpimien ruokien valmistukseen?

Silli sopii mainiosti erilaisten laatikkoruokien raaka-aineeksi. Kokeile tätä ruokaisaa silli-riisivuokaa, jonka valmistus on helppoa.

Ainekset 4 annosta annosta

1
sipuli silputtuna
200
g
matjessillifileetä
½-1
ruukku
tilliä
dl
vettä
4
dl
ruokakermaa
3
kananmunaa
250
g
juustoraastetta
limepippuria myllystä

Ohje

  1. Mittaa  riisi uunin kestävään reunalliseen vuokaan.

  2. Paloittele sillifileet ja lisää joukkoon. Hienonna tilli ja sekoita ainesten kanssa.

  3. Mittaa vesi, ruokakerma, kananmunat ja juustoraaste kulhoon. Rouhi joukkoon limepippuria myllystä ja sekoita. Kaada liemi vuokaan ja kypsennä ruokaa 175-asteessa uunin alaritilätasolla noin 50 minuuttia tai kunnes neste on imeytynyt riiseihin ja riisi on kypsää.

  4. Tarjoa raikkaan salaatin tai punajuurten kanssa.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.