Sieni-kaalikääryleet

Myllyn Paras
8:lle
1valkokaali
Täyte:
2dlkäsiteltyjä sekasieniä pilkottuna
1sipuli hienonnettuna
3valkosipulinkynttä hienonnettuna
1dlMyllyn Paras Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita
dlhienonnettua kaalia (kaalin sisäosasta)
½tlsuolaa
¼tlmustapippuria
1tlliperiä eli lipstikkaa
1tlpersiljaa
1tloreganoa
1dlparmesaanijuustoraastetta

Valmistusohje

Keitä kokonaista valkokaalia tilavassa kattilassa ja irrota vähitellen
kaalinlehtiä, kun ne ovat hieman pehmenneet.

Tee täyte. Paista kevyesti
sienet ja sipulit paistinpannulla. Lisää ohrasuurimot, hienonnettu kaali,
mausteet ja parmesaanijuusto.

Ohenna pehmitettyjen kaalinlehtien
lehtiruoteja ja levitä lehdet työpöydälle. Laita kullekin lehdelle
ruokalusikallinen täytettä. Kääri lehti paketiksi ja lado kääröt paistovadille
tai paistinpannulle kypsymään. Lisää hieman vettä vadin tai pannun pohjalle.
Paista 200-asteisessa uunissa reilu tunti. Käännä kääryleet kypsymisen
puolivälissä.

Resepti:
Sonja Haapakoski, Varkaus, Kotikokki -kilpailu/Ruokareseptit

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)