Seesami-kana-kaurapuuro

Seesami-kana-kaurapuuro
15 min, josta valmisteluaika 5 min

Yhden pannun pika-ateria edellisen päivän tähteeksi jääneistä eväistä kiinalaisittain maustaen.

2:lle
dlkanalientä
2dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
150gkypsää broilerin lihaa pilkottuna
2isoa kourallista pinaattia tai lehtikaalia
suolaa tarpeen mukaaan
mustapippuria myllystä
1rklseesamiöljyä
1rklsoijakastiketta
Koristeluun:
vihreitä papuja
kirsikkatomaatteja
pilkottua kevät- tai ruohosipulia
paahdettuja seesaminsiemeniä

Valmistusohje

  1. Mittaa liemi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kaurahiutaleet, liha ja pinaatti.

  2. Kypsennä miedolla lämmöllä jatkuvasti sekoittaen, kunnes hiutaleet ovat kypsiä, noin 15 minuuttia. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

  3. Mausta mustapippurilla, seesmiöljyllä ja soijalla. Sekoita huolellisesti.

  4. Jaa puuro kulhoihin. Koristele ja nauti heti.

Resepti:
Mikko Takala, Kuva: Tommi Anttonen

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)