Saved from Myllynparas.fi Site 6.7.2022
Yhden pannun pika-ateria edellisen päivän tähteeksi jääneistä aineksista kiinalaisittain maustaen.
Ainekset 2:lle annosta
7½
dl
kanalientä
150
g
kypsää broilerin lihaa pilkottuna
2
isoa kourallista pinaattia tai lehtikaalia
suolaa tarpeen mukaaan
mustapippuria myllystä
1
rkl
seesamiöljyä
1
rkl
soijakastiketta
Koristeluun:
vihreitä papuja
kirsikkatomaatteja
pilkottua kevät- tai ruohosipulia
paahdettuja seesaminsiemeniä
Ohje
-
Mittaa liemi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kaurahiutaleet, liha ja pinaatti.
-
Kypsennä miedolla lämmöllä jatkuvasti sekoittaen, kunnes hiutaleet ovat kypsiä, noin 15 minuuttia. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
-
Mausta mustapippurilla, seesmiöljyllä ja soijalla. Sekoita huolellisesti.
-
Jaa puuro kulhoihin. Koristele ja nauti heti.
Resepti:
Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen
Reseptissä mukana
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
Kommentteja ja keskustelua