Haettu sivustolta 4.12.2024 Seesamikanakaurapuuro Seesamikanakaurapuuro Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 5 min Kokonaisaika 15 min laktoositon maidoton R
Yhden pannun pika-ateria edellisen päivän tähteeksi jääneistä aineksista kiinalaisittain maustaen. Ainekset 2:lle annosta 7½ dl kanalientä 2 dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita 150 g kypsää broilerin lihaa pilkottuna 2 isoa kourallista pinaattia tai lehtikaalia suolaa tarpeen mukaaan mustapippuria myllystä 1 rkl seesamiöljyä 1 rkl soijakastiketta Koristeluun: vihreitä papuja kirsikkatomaatteja pilkottua kevät- tai ruohosipulia GoGreen seesaminsiemeniä paahdettuina Ohje Mittaa liemi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kaurahiutaleet, liha ja pinaatti. Kypsennä miedolla lämmöllä jatkuvasti sekoittaen, kunnes hiutaleet ovat kypsiä, noin 15 minuuttia. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa. Mausta mustapippurilla, seesmiöljyllä ja soijalla. Sekoita huolellisesti. Jaa puuro kulhoihin. Koristele ja nauti heti. Resepti: Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Toscanan kaurapuuro Kuva Thai-riisipuuro ja lihapyörykät Kuva Mustapapu-possuohrapuuro NYC Vaihtelua puuroihin: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua