Mustapapu-possu-ohrapuuro NYC

2 t 35 min, josta valmisteluaika 35 min
Yhden padan parhautta ja muhkeita makuja meksikolaisittain. Tätä, tai hyvinkin samankaltaista herkkua tarjoilee Ferris, eräs New Yorkin parhaista uusista bistroista. Ohra on trendikästä ja homma hoituu lähimarketista saatavilla raaka-aineilla.
4:lle
2 | rkl | oliiviöljyä |
600 | g | kassleria suupaloiksi pilkottuna |
200 | g | chorizo-tuoremakkaraa suupaloiksi pilkottuna |
1 | iso sipuli | |
4 | valkosipulinkynttä | |
½ | punainen chili pilkottuna | |
100 | g | kypsää savukylkeä pieneksi kuutioituna |
½ | tl | neilikkaa |
1 | laakerinlehti | |
3 | dl | mustapapuja (yön yli liotettuna) |
1 | dl | Myllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita |
1 | l | kanalientä |
1 | dl | appelsiinimehua |
Valmistusohje
-
Kuumenna öljy padassa. Ruskista kassler ja chorizo muutamassa erässä. Jätä lihoista irtoava rasva pataan ja siirrä lihat sivuun odottamaan.
-
Jatka kuullottamalla sipuli ja valkosipuli pehmeiksi.
-
Lisää joukkoon chili, savukylki, mausteet, valutetut mustapavut, ohrasuurimot, ruskistetut lihat ja kanaliemi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua kannen alla 1,5 – 2 tuntia.
-
Tarkista maku ja sekoita lopuksi joukkoon appelsiinimehu. Viimeistele versoilla, majoneesilla ja keltuaisella. Mausta mustapippurilla.
Kommentoi reseptiä