Tämä resepti voitti Myllyn Paras pastaresepti 2013 -kilpailun!

Alkuperäisessä, videolla näkyvässä reseptissä maustettu fusillipasta on reseptissä korvattu Täysjyvä Fusilli Makaronilla.

Ainekset annosta

1
prk
Philadelphia maustamatonta tuorejuustoa
1
prk
crème fraîchea
1
prk
aurinkokuivattu tomaatti fetakuutioita
kurkkua pieniksi paloiksi pilkottuna
1
kuutioitu punainen paprika
1
iso silputtu punainen sipuli
savulohifileepala
persiljasilppua
½
sitruunan mehu
mustapippuria
ripaus suolaa
ripaus sitruunapippuria

Ohje

  1. Keitä, valuta ja jäähdytä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.

  2. Perkaa ja paloittele lohi.

  3. Sekoita tuorejuusto ja crème fraîche sekä mausteet.

  4. Lisää paprika, kurkku, sipuli, pasta, feta ja lohi. Sekoita kaikki ainekset keskenään varovasti.

Salaatin voi tehdä jo edellisenä päivänä valmiiksi ja ottaa esimerkiksi lounaaksi töihin mukaan.

Resepti:
Sari Kalliomäki, Tyrniä ja tyrskyjä -blogi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.