Salmiakkilakritsivohvelit

Salmiakkilakritsivohvelit
7-8 kpl
Salmiakkivohvelitaikina:
dlkivennäisvettä
2dlkermaa
½dlsalmiakkilakritsikastiketta (valmista)
1psMyllyn Paras Lettu- ja vohvelijauhoja
Paistamiseen:
voita tai juoksevaa margariinia
Rahkalakritsiherkku:
n.2dlvaahtoutuvaa kermavalmistetta
n.2dlmaitorahkaa tai sitruunarahkaa
1-2rklsokeria
1tlvaniljasokeria
Lisäksi:
mansikoita
salmiakkilakritsikastiketta (valmista)
turkinpippureita tai salmarilakuja

Valmistusohje

Vohvelit:
Mittaa kulhoon kivennäisvesi, kerma (eri laadut sopivat) sekä kastike ja vispaa sekaan pussillinen jauhoja. Paista vohvelipannun keskilämmöllä vohveleita.

Rahkalakritsiherkku:

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sekaan rahka ja mausta sopivaksi. Laita vohveleille rahkaa, mansikoita, salmiakkilakritsikastiketta ja lakuja.

VINKKI: Laktoosittomia vohveleita saa käyttämällä laktoositonta kermaa tai kookosmaitoa ja vähärasvaisia vohveleita käyttämällä pelkkää vichyä tai kevyttä kookosmaitoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)