Tuplavohvelit

Tuplavohvelit
noin 20 kpl
3munaa
4dlmaitoa
1dlkivennäisvettä
4dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1tlleivinjauhetta
½tlsuolaa
1tlvaniljasokeria
2rklsokeria
50-100gvoisulaa tai kermaa

Valmistusohje

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja kivennäisvesi.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vispaten liemeen. Lisää voisula tai
kerma. Anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia. 

Paista vohvelipannulla vohveleiksi. Tarjoile kuumina
laittaen kaksi vohvelia päällekkäin ja väliin mansikoita tai mansikkahilloa ja
kermavaahtoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Kokeilen tehdä noita isänpäivänä, niin katotaan sitten onko hyvää vai ei! Mut veikkaan et on! Oon vasta 11, mut oon tehny täältä aika monia reseptejä!
Tosi hyvää mutta kun niitä laittaa kaksi päällekkäin niin niitä tulee vaan kymmenen. Mutta ymmärtäähän sen kun ne on ``tuplavohveleita``. Taivaallinen on kuitenkin maku!
LOISTAVA MAKU
Resepti oli sensaatio! Ensin ajattelin, että ehei, tää on pahaa, mutta kun söin yhen, söin viisi lisää! Ne oli positiivinen yllätys! Jatkakaa, ja kertokaa lisää ohjeitanne! Oon kokeillu jo joka toista! (mulla on allergioita9 =)