Ainekset noin 20 kpl annosta

3
munaa
4
dl
maitoa
1
dl
kivennäisvettä
1
tl
leivinjauhetta
½
tl
suolaa
1
tl
vaniljasokeria
2
rkl
sokeria
50-100
g
voisulaa tai kermaa

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja kivennäisvesi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vispaten liemeen. Lisää voisula tai kerma. Anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia. 

  2. Paista vohvelipannulla vohveleiksi. Tarjoile kuumina laittaen kaksi vohvelia päällekkäin ja väliin mansikoita tai mansikkahilloa ja kermavaahtoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.