Sadonkorjaajan lasagne

Myllyn Paras
4-5:lle
5-6viipaletta parmankinkkua tai vastaavaa
2kiinteää kesäkurpitsaa
2-3porkkanaa
200gpapuja
400gMyllyn Paras Lasagnelevyjä
Maitokastike:
nokare voita, margariinia (40 g) tai pullomargariinia
5-6rklMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
8-9dlmaitoa
suolaa, pippuria
tuoretta tai kuivattua oreganoa
2dljuustoraastetta

Valmistusohje

Kuutioi tai viipaloi porkkanat ja kypsennä niitä hetki mikrossa tai höyryssä.
Paloittele pavut ja keitä niitä vähässä vedessä n. 6 minuuttia.

Sulata
rasva kattilassa, lisää jauhot, sekoita hyvin ja anna kiehahtaa. Nosta kattila
levyltä ja lisää joukkoon koko maito hyvin vispilöiden. Nosta liedelle ja keitä muutama minuutti. Mausta ja lisää joukkoon osa
juustoraasteesta.

Levitä voidellun lasagnevuoan pohjalle vähän
maitokastiketta, sen päälle lasagnelevyjä, vihanneksia ja kinkkuviipaleita.Tee muutama samanlainen kerros, mutta jätä päällimmäiseksi lasagnelevyjä ja sen päälle
kastiketta ja loput juustoraasteesta.

Kypsennä 200-225-asteessa 45-60
minuuttia uunin toiseksi alimmalla tai alimmalla tasolla. Anna lasagnen
vetäytyä hetki ennen ruokailua. Tarjoa lisäkkeenä salaattia.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)