Rukiiset marjapiiraset

45 min, josta valmisteluaika 25 min
n. 15 kpl
1 | pkt | Myllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaura Piirakkataikinaa (380 g) |
Täyte: | ||
3-4 | dl | puolukoita |
3-4 | dl | mustikoita tai vadelmia |
2 | dl | paistonkestävää marjahilloa |
1-2 | dl | Myllyn Paras Ruisjauhoja |
(sokeria) |
Valmistusohje
-
Ota taikina sulamaan. Valmista täyte sekoittamalla ainekset. Kauli sulanut taikinalevy puolta isommaksi. Painele taikinasta pohjia pyöreällä muotilla tai juomalasilla.
-
Kauli pohjat ohuiksi pyöreiksi piiraspohjiksi (halkaisija n. 10 cm) ja levitä niiden päälle täytettä 0,5 cm:n kerros, jätä reunat vapaaksi. Rypytä piiraiden reunat karjalanpiirakoiden tapaan.
-
Paista 225-asteisen uunin alaosassa noin 20-25 min.
Kommentoi reseptiä