Rukiiset marjapiiraset ruistaikinasta

Myllyn Paras
15-20 kpl
1pktMyllyn Paras Ruistaikinaa (500 g)
Täyte:
3-4dlpuolukoita
3-4dlmustikoita tai vadelmia
2dlpaistonkestävää marjahilloa
1-2dlMyllyn Paras Ruisjauhoja
(sokeria)

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan. Valmista täyte sekoittamalla ainekset. Kauli sulaneet taikinalevyt puolta isommiksi. Painele taikinasta pohjia pyöreällä muotilla tai juomalasilla.

Kauli pohjat ohuiksi pyöreiksi piiraspohjiksi (halkaisija n. 10 cm) ja levitä niiden päälle täytettä 0,5 cm:n kerros, jätä reunat vapaaksi. Rypytä piiraiden reunat karjalanpiirakoiden tapaan.

Paista 225-asteisen uunin alaosassa noin 20-25 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)