Rukiiset Feta-Lohisydämet

Rukiiset Feta-Lohisydämet

Tee rukiisia suolaisia keksejä kevään juhliin. Saat kekseistä kauniin muotoisia esimerkiksi sydänmuotilla. Päällysteet paistetaan näissä suolaisissa ”leivoksissa” uunissa. Yksi Rukiinen sydän sisältää n. 100 kcal.

25 kpl
1pktMyllyn Paras Ruistaikinaa (500 g)
Täyte:
1-2silputtua kevätsipulia varsineen
200glämminsavustettua lohta tai graavilohta
1retiisinippu
1tlsitruunapippuria
200gkevyt fetajuustoa tai kreikkalaistyyppistä salaattijuustoa (rasvaa n. 10 %)
½dlsilputtua tuoretta basilikaa
100gvoimakkaanmakuista juustoraastetta

Valmistusohje

Kauli ruistaikina ohueksi. Ota taikinasta muotilla sydämiä, halkaisijaltaan noin 8 cm. Asettele ne leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä sydämien päälle sipulirenkaita, lohisuikaleita, retiisirenkaita sekä fetakuutioita. Ripottele pinnalle sitruunapippuria ja juustoraastetta. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 15 minuuttia.

VINKKI: Kokeile keväällä lisäksi keitettyä vihreää parsaa sydämien päälle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)