Rukiiset Feta-Lohisydämet

Rukiiset Feta-Lohisydämet
  • Tee rukiisia suolaisia keksejä kevään juhliin.
  • Saat kekseistä kauniin muotoisia esimerkiksi sydänmuotilla.
  • Päällysteet paistetaan näissä suolaisissa ”leivoksissa” uunissa.
  • Yksi Rukiinen sydän sisältää n. 100 kcal.
25 kpl
1pktMyllyn Paras Ruistaikinaa (500 g)
Täyte:
1-2silputtua kevätsipulia varsineen
200glämminsavustettua lohta tai graavilohta
1retiisinippu
1tlsitruunapippuria
200gkevyt fetajuustoa tai kreikkalaistyyppistä salaattijuustoa (rasvaa n. 10 %)
½dlsilputtua tuoretta basilikaa
100gvoimakkaanmakuista juustoraastetta

Valmistusohje

Kauli ruistaikina ohueksi. Ota taikinasta muotilla sydämiä, halkaisijaltaan noin 8 cm. Asettele ne leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä sydämien päälle sipulirenkaita, lohisuikaleita, retiisirenkaita sekä fetakuutioita.

Ripottele pinnalle sitruunapippuria ja juustoraastetta. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 15 minuuttia.

VINKKI: Kokeile keväällä lisäksi keitettyä vihreää parsaa sydämien päälle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)