Italian yrtit -mausteseosta tai kuivattua oreganoa
Ohje
Sulata taikinaa ohjeen mukaan ja kauli sitä hieman neliön muotoon. Leikkaa taikinasta noin puolen sentin levyisiä ohuita suikaleita.
Nosta taikinasuikaleetuunipellille ja kieputa ne löysille kierteille. Voitele grissinit munalla. Ripottele pinnalle yrttiseosta tai kuivattua oreganoa. Paista tankoja 225-asteisen uunin keskitasolla 10-15 minuuttia kauniin värisiksi.
Tarjoile sellaisenaan naposteltavina paloina tai maustetun tuorejuuston kera. Grissinit sopivat myös keiton, salaatin tai tapas-pöydän ilostuttajiksi.
Myllyn Paras Ruistaikinassa käytetään jauhoina ruisjauhoa ja hiivaleipävehnäjauhoa. Valikoimissamme ei ole gluteenitonta taikinaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Nämä ovat olleet joka kerta menestys kaikenlaisissa kekkereissä illanistujaisista vappubrunssiin. Maustetta vaihtelemalla saa uusia kivoja makuja. Juustoraastekin toimi mainiosti.