Ainekset 15-30 kpl annosta

Voiteluun:
munaa
Pinnalle:
2
rkl
Italian yrtit -mausteseosta tai kuivattua oreganoa

Ohje

  1. Sulata taikinaa ohjeen mukaan ja kauli sitä hieman neliön muotoon. Leikkaa taikinasta noin puolen sentin levyisiä ohuita suikaleita. 

  2. Nosta taikinasuikaleet uunipellille ja kieputa ne löysille kierteille. Voitele grissinit munalla. Ripottele pinnalle yrttiseosta tai kuivattua oreganoa. Paista tankoja 225-asteisen uunin keskitasolla 10-15 minuuttia kauniin värisiksi.

  3. Tarjoile sellaisenaan naposteltavina paloina tai maustetun tuorejuuston kera. Grissinit sopivat myös keiton, salaatin tai tapas-pöydän ilostuttajiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.