Ruisgrissinit

Ruisgrissinit
15-30 kpl
½pktMyllyn Paras Ruistaikinaa (250 g)
Voiteluun:
munaa
Pinnalle:
2rklItalian yrtit -mausteseosta tai kuivattua oreganoa

Valmistusohje

Sulata ruistaikinaa sen verran, että saat leikattua siitä terävällä veitsellä noin puolen sentin levyisiä ohuita suikaleita. Levystä syntyy noin 15 tai 30 tankoa riippuen siitä, leikkaatko ne levyn pitkältä vai lyhyeltä sivulta. Nosta tangot uunipellille ja kieputa ne löysille kierteille. Voitele grissinit munalla. Ripottele pinnalle yrttiseosta tai kuivattua oreganoa. Paista tankoja 225-asteisen uunin keskitasolla 10-15 minuuttia kauniin värisiksi. Tarjoile sellaisenaan naposteltavina paloina tai maustetun tuorejuuston kera. Grissinit sopivat myös keiton, salaatin tai tapas-pöydän ilostuttajiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (11)

Kuinkahan kauan nämä säilyy?
Mitä jauhoja käytetään tässä Myllyn Paras taikinassa? Onko teillä valikoimissa gluteenitonta valmistaikinaa?
Myllyn Paras Ruistaikinassa käytetään jauhoina ruisjauhoa ja hiivaleipävehnäjauhoa. Valikoimissamme ei ole gluteenitonta taikinaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
No, helppo.
Hyvä
Nam.
Suolainen vie voiton makeasta.
MAUKAS
Hyviä..
Ihana ja terveellinen resepti. Käy esim. terveellisenä dippaukseen.

Pages