Ruis- ja Voitaikinatikut

Ruis- ja Voitaikinatikut
noin 15 kpl kumpaakin
½pktMyllyn Paras Ruistaikinaa (250 g)
½pktMyllyn Paras Voitaikinaa (250 g)
Voiteluun:
munaa
Pinnalle:
2rklkuminaa (rukiisiin)
100gsinihomejuustomurua (voitaikinaisiin)
Lisäksi:
dippikastiketta

Valmistusohje

Sulata taikinoita sen verran, että saat leikattua niistä terävällä veitsellä ohuita pitkiä suikaleita. Kieputa suikaleet löysille kierteille. Kastele kierteet munamassassa (lautasella) ja laita ne leivinpaperin päälle uunipellille. Ripottele rukiisten tikkujen pinnalle kuminaa ja voitaikinaisten päälle sinihomejuustomurua. Paista tankoja 225-asteisen uunin keskitasolla 10-15 minuuttia kauniin värisiksi. Tarjoile sellaisenaan naposteltavina paloina tai dippikastikkeen kanssa. Dippikastikkeeksi sopivat valmiit kastikkeet, guacamole, maustettu kermaviili yms.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)