Riistakeitto

Riistakeitto
4-5:lle
200gpurjosipulia
500griistapaistia tms. lihaa ohuina suikaleina
5-6valkosipulinkynttä
2rklvoita tai öljyä
n.10kokonaista musta- tai valkopippuria
1lvettä
2rklliha- tai kasvisfondia
5-6dlMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia
n.200gparsakaalia
200gsulate- tai sinihomejuustoa
½lmaitoa tai kermamaitoa
1-2rklpersiljaa

Valmistusohje

Puhdista purjo ja suikaloi se viipaleiksi sekä esivalmistele liha suikaleiksi. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä purjosipulisuikaleet ja pilkotut valkosipulinkynnet sekä lihasuikaleet. Mausta pippurilla. Lisää vesi ja fondi ja anna kiehahtaa. Lisää makaronit ja parsakaalinkukinnot. Anna kiehua 8 min. Lisää juusto ja (kerma)maito sekä persilja ja anna keiton vielä kiehahtaa.

VINKKI: Keiton voi tehdä myös muilla juustoilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)