Haettu sivustolta  4.11.2025
  Ainekset 4-5:lle annosta
200
      
      g
      
      purjosipulia
      
      500
      
      g
      
      riistapaistia tms. lihaa ohuina suikaleina
      
      5-6
      
      valkosipulinkynttä
      
      2
      
      rkl
      
      voita tai öljyä
      
      n.10
      
      kokonaista musta- tai valkopippuria
      
      1
      
      l
      
      vettä
      
      2
      
      rkl
      
      liha- tai kasvisfondia
      
      n.200
      
      g
      
      parsakaalia
      
      200
      
      g
      
      sulate- tai sinihomejuustoa
      
      ½
      
      l
      
      maitoa tai kermamaitoa
      
      1-2
      
      rkl
      
      persiljaa
      
      Ohje
- Puhdista purjo ja suikaloi se viipaleiksi sekä esivalmistele liha suikaleiksi. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä purjosipulisuikaleet ja pilkotut valkosipulinkynnet sekä lihasuikaleet. Mausta pippurilla.
 - Lisää vesi ja fondi ja anna kiehahtaa. Lisää makaronit ja parsakaalinkukinnot. Anna kiehua 8 min. Lisää juusto ja (kerma)maito sekä persilja ja anna keiton vielä kiehahtaa.
 
VINKKI: Keiton voi tehdä myös muilla juustoilla.
Resepti: 
            
      Arja Elina Laine, Myllyn Paras
      Reseptissä mukana
Kokeile myös näitä reseptejä
          
      Ajankohtaista ja puheenaiheita
    
        
          R
      
  
  
    
      R
  
  
  
  
  
        
        
        
        
Kommentteja ja keskustelua