Porokeitto

Myllyn Paras
4:lle
2sipulia
2porkkanaa
pala lanttua
pala palsternakkaa
pala selleriä
30-50gkuivattuja tatteja, suppilovahveroita tai muita sieniä tai 1-2 dl pakastettuja sieniä
2rklMyllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita
1pktporonkäristyslihaa
1-1,3lvettä
musta- tai maustepippuria
suolaa
persiljaa

Valmistusohje

Jos käytät kuivattuja sieniä, liota niitä 10-30 minuuttia
ennen keittoon lisäämistä. Kaada myös liotusliemi keittoon. 

Kuori ja paloittele kasvikset. Kuumenna vesi kiehuvaksi,
lisää joukkoon jäinen poronkäristysliha ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi. Kuori
muodostunut vaahto. Lisää joukkoon ohrasuurimot ja paloitellut kasvikset ja
sienet. Anna kiehua hiljalleen 35 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla ja
halutessasi muutamalla murskatulla katajanmarjalla.

Ripottele sekaan persiljaa. Nauti keitto ruisleivän tai
Myllyn Paras Lihapasteijoiden kera.

VINKKI: Jos olet kiireinen, osta pari pussia
pakastekeittojuureksia ja 1-2 pss pakastekeittoperunoita.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)