Riisipekonipaistos

Myllyn Paras
3-4:lle
3-4dlMyllyn Paras Pitkäriisiä
1pktamerikanpekonia
n.400gmarinoituja possunsuikaleita
2dlruokakermaa

Valmistusohje

Paistetaan possunsuikaleet isossa pannussa. Siirretään kattilaan odottamaan ja
leikataan pekonisiivut n. 2 cm:n paloiksi, jonka jälkeen ne paistetaan rapeiksi.
Paiston aikana kaadetaan ylimääräistä rasvaa pois pannulta. Kun pekonit ovat valmiit, kaadetaan possunsuikaleet pekonin sekaan ja lisätään ruokakerma.

Riisi keitetään paistamisen aikana ja kun suikaleet sekä
pekoni ovat hautuneet pannussa kerman kanssa n. 5 min pienellä lämmöllä,
sekoitetaan riisit ja muut aineet keskenään hyvin kattilassa. Syödään
sellaisenaan.

VINKKI: Riisin määrää voi lisätä
syöjämäärän mukaan aika lailla ilman, että ruoka kärsii. Erinomainen ruoka esim.
pihajuhlissa tms, missä syöminen ei tapahdu perinteisesti pöydässä.

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä -ohjelman kuuntelija Jani Palin

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)