Raparpericurd-leivokset

Raparpericurd leivokset
1 t 30 min, josta valmisteluaika 1 t
n. 30 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreä Piirakkataikinaa, makea (380 g)
n. 3dlitse tehtyä raparpericurdia

Valmistusohje

  1. Valmista raparpericurd ohjeen mukaan, ohje löytyy täältä.

  2. Kauli sulanut, mieluiten aavistuksen kohmeinen, taikina puolta ohuemmaksi (n. 4 mm) suorakaiteen muotoiseksi 1–2 levyksi leivinpaperin päällä. Paista sellaisenaan 175-asteisen uunin keskitasolla vaaleaksi, noin 6–9 minuuttia, varo palamista. Anna jäähtyä.

  3. Levitä curd lastalla jäähtyneelle levylle tasaiseksi n. 3 mm:n kerrokseksi. Leikkaa levy sen jälkeen terävällä veistellä n. 3x3 cm pieniksi neliöiksi. Laita leivokset tarjoilulautaselle jääkaappiin ja tarjoile leivokset kylminä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)