Raparpericurd-leivokset

Raparpericurd leivokset
1 t 30 min, josta valmisteluaika 1 t
n. 30 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreä Piirakkataikinaa, makea (380 g)
n. 3dlitse tehtyä raparpericurdia

Valmistusohje

Valmista raparpericurd ohjeen mukaan, ohje löytyy täältä.

Kauli sulanut, mieluiten aavistuksen kohmeinen, taikina puolta ohuemmaksi (n. 4 mm) suorakaiteen muotoiseksi 1–2 levyksi leivinpaperin päällä. Paista sellaisenaan 175-asteisen uunin keskitasolla vaaleaksi, noin 6–9 minuuttia, varo palamista. Anna jäähtyä.

Levitä curd lastalla jäähtyneelle levylle tasaiseksi n. 3 mm:n kerrokseksi. Leikkaa levy sen jälkeen terävällä veistellä n. 3x3 cm pieniksi neliöiksi. Laita leivokset tarjoilulautaselle jääkaappiin ja tarjoile leivokset kylminä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)