Ainekset n. 30 kpl annosta

Ohje

  1. Valmista raparpericurd ohjeen mukaan, ohje löytyy täältä.

  2. Kauli sulanut, mieluiten aavistuksen kohmeinen, piirakkataikina puolta ohuemmaksi (n. 4 mm) suorakaiteen muotoiseksi 1–2 levyksi leivinpaperin päällä. Paista sellaisenaan 175-asteisen uunin keskitasolla vaaleaksi, noin 6–9 minuuttia, varo palamista. Anna jäähtyä.

  3. Levitä curd lastalla jäähtyneelle levylle tasaiseksi n. 3 mm:n kerrokseksi. Leikkaa levy sen jälkeen terävällä veistellä n. 3x3 cm pieniksi neliöiksi. Laita leivokset tarjoilulautaselle jääkaappiin ja tarjoile leivokset kylminä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.