Raikas sitruunapasta kalafileiden kanssa

Raikas sitruunapasta kalafileiden kanssa
4:lle
6dlMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia
tai Keltainen Kukka Makaronia
2sitruunan mehu ja keltaiset kuoret
1dloliiviöljyä
½tlmineraalisuolaa
½tlsitruunapippuria
1basilikaruukku
1dlparmesaanijuustoraastetta

Valmistusohje

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan "al dente". Valmista sillä aikaa kastike. Pese sitruunat hyvin ja raasta keltainen kuoriosa talteen. Puolita sitruunat ja purista niistä mehut kulhoon, ota siemenet pois. Lisää mehun joukkoon kuoriraaste. Kaada oliiviöljy sitruunamehun joukkoon. Lisää maustavat aineet ja sekoita hyvin. Sekoita kastike juuri keitettyyn ja valutettuun pastaan. Tarjoile vaalean kalan tai broilerifileen kanssa.

VINKKI: Voit lisätä pastan joukkoon katkarapuja tai sitrusmaustettua tonnikalaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)