• Rahka on ravitseva ja kätevä niin aamu-, väli-, kuin iltapaloihin.
  • Reseptissä voi käyttää sekä tuoreita että pakastettuja mustikoita. Helppo lopputalven resepti, johon voi käyttää talven loput pakastemustikat.
  • Kuidukas Kolmen Viljan leseseoksella saat helpolla runsaasti kuitua, sillä 100 g:ssa Kuidukas Leseseosta on 30 g ravintokuitua!
  • Mausta joka aamu uudella tavalla, maanantaina ripaus minttua, tiistaina muutama lastu tummaa suklaata, keskiviikkona hieman kardemummaa, torstaina ripaus inkivääriä ja perjantaina aivan hiven chiliä.

Ainekset 1-2 annosta annosta

1
dl
mustikoita
1
tlk
sitruunarahkaa (200 g)
1
dl
piimää
ripaus pikanttia maustetta: minttua, kardemummaa, inkivääriä, chiliä tai tummaa suklaata

Ohje

  1. Sekoita (sulatetut) mustikat, rahka, piimä ja leseet.

  2. Mausta hivenellä maustetta, yrttiä tai tummaa suklaata.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.