Rahka Aamupala Pikantein Maustein

Rahka Aamupala Pikantein Maustein

Rahka on ravitseva ja kätevä niin aamu-, väli-, kuin iltapaloihin.

Mustikat kannattaa nyt kaivaa pakastimesta ”parempiin suihin”.

Kuidukas Kolmen Viljan leseseoksella saat helpolla runsaasti kuitua, sillä
100 g:ssa Kuidukas Leseseosta on 30 g ravintokuitua!

Mausta joka aamu uudella tavalla, maanantaina ripaus minttua, tiistaina
muutama lastu tummaa suklaata, keskiviikkona hieman kardemummaa, torstaina
ripaus inkivääriä ja perjantaina aivan hiven chiliä.

1-2 annosta
1dlmustikoita
1tlksitruunarahkaa (200 g)
1dlpiimää
2rklMyllyn Paras Kuidukas Kolmen Viljan leseseosta
ripaus pikanttia maustetta: minttua, kardemummaa, inkivääriä, chiliä tai tummaa suklaata

Valmistusohje

Sekoita sulaneet mustikat, rahka, piimä ja leseet. Mausta hivenellä
maustetta, yrttiä tai tummaa suklaata.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Varmaan hyvä välipala.