Rahka Aamupala Pikantein Maustein

Rahka Aamupala Pikantein Maustein
  • Rahka on ravitseva ja kätevä niin aamu-, väli-, kuin iltapaloihin.
  • Mustikat kannattaa nyt kaivaa pakastimesta ”parempiin suihin”.
  • Kuidukas Kolmen Viljan leseseoksella saat helpolla runsaasti kuitua, sillä 100 g:ssa Kuidukas Leseseosta on 30 g ravintokuitua!
  • Mausta joka aamu uudella tavalla, maanantaina ripaus minttua, tiistaina muutama lastu tummaa suklaata, keskiviikkona hieman kardemummaa, torstaina ripaus inkivääriä ja perjantaina aivan hiven chiliä.
1-2 annosta
1dlmustikoita
1tlksitruunarahkaa (200 g)
1dlpiimää
2rklMyllyn Paras Kuidukas Kolmen Viljan leseseosta
ripaus pikanttia maustetta: minttua, kardemummaa, inkivääriä, chiliä tai tummaa suklaata

Valmistusohje

Sekoita sulaneet mustikat, rahka, piimä ja leseet. Mausta hivenellä maustetta, yrttiä tai tummaa suklaata.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Varmaan hyvä välipala.