Saved from Myllynparas.fi Site 14.8.2022 Puolukkapuuro Puolukkapuuro Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 5 min Kokonaisaika 20 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon maidoton runsaskuituinen vegaaninen R
Täysjyväkaurajauhosta ja kirpsakoista puolukoista syntyy maistuva puolukkapuuro. Tarjoa puuro kuumana tai kylmänä. Ainekset 3-4 annosta 1 l vettä 200 g puolukoita ½ dl sokeria ripaus suolaa 2 dl Myllyn Paras Emännän Täysjyväkaurajauhoja Ohje Kiehauta vesi, puolukat, sokeri ja suola. Lisää kaurajauhot siivilän läpi seokseen vispaamalla. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, välillä sekoittaen. Tarjoa puuro kuumana tai kylmänä. Resepti: Myllyn Paras Oy
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Kaurainen myslipuuro Kuva Ruispuolukkapuuro Kuva Graham-mustikkapuuro Vaihtelua puuroihin: Katso kaikki reseptit
Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Ranskalainen tomaattipiirakka Lehtevä kinkkupiirakka Tonnikalapasta Pienet korvapuustit kermatoffeella
Kommentteja ja keskustelua