Punajuuri-Vuohenjuustopasta

Punajuuri-Vuohenjuustopasta

Kaunis ruoka syntyy kiharaspagetista ja punajuuresta. Kihara Spagetti on keittämisenkin jälkeen kiharaa ja sitoo näin hyvin ruoan maut itseensä. Punajuuren kaveriksi ruokaan sopii hyvin vuohenjuusto tai sinihomejuusto. Mikäli haluat reseptistä ruokaisamman, paista jokaiselle ruokailijalle yksi kanafilee.

noin 4:lle
250g
tai Sportti Täysjyväspagettia
vettä
1rklrypsiöljyä
2-3punajuurta
1iso punasipuli
2dlkermaa tai kasvislientä
ripaus rouhittua mustapippuria
½dlpinjansiemeniä
1rkltuoretta timjamia
200gvuohenjuustoa

Valmistusohje

Keitä spagetit "al dente" suolalla maustetussa vedessä. Valuta lävikössä, mutta älä huuhdo. Kuori ja viipaloi punajuuret ohuiksi lastuiksi ja leikkaa sipulit renkaiksi. Paista ne pannulla öljyssä. Lisää neste, mausta ja anna kypsyä. Sekoita joukkoon siemenet ja keitetty valutettu spagetti sekä tuoretta timjamia. Lisää lopuksi mukaan paloiteltu vuohenjuusto.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)