Kaunis ruoka syntyy spagetista ja punajuuresta.

Spagetti sitoo hyvin ruoan maut itseensä.

Punajuuren kaveriksi ruokaan sopii hyvin vuohenjuusto tai sinihomejuusto.

Mikäli haluat reseptistä ruokaisamman, paista jokaiselle ruokailijalle yksi kanafilee.

Ainekset noin 4:lle annosta

vettä
1
rkl
rypsiöljyä
2-3
punajuurta
1
iso punasipuli
2
dl
kermaa tai kasvislientä
ripaus rouhittua mustapippuria
½
dl
pinjansiemeniä
1
rkl
tuoretta timjamia
200
g
vuohenjuustoa

Ohje

  1. Keitä spagetit "al dente" suolalla maustetussa vedessä. Valuta lävikössä, mutta älä huuhdo.

  2. Kuori ja viipaloi punajuuret ohuiksi lastuiksi ja leikkaa sipulit renkaiksi. Paista ne pannulla öljyssä. Lisää neste, mausta ja anna kypsyä.

  3. Sekoita joukkoon siemenet ja keitetty valutettu spagetti sekä tuoretta timjamia. Lisää lopuksi mukaan paloiteltu vuohenjuusto.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.