Punainen kalapasta

Myllyn Paras
4:lle
300-400gMyllyn Paras Spagettia
Kastike:
1iso sipuli
3-4valkosipulinkynttä
2rklrypsiöljyä
1tlktomaattimurskaa
1-2dlvettä, valkoviiniä tai kalalientä (kalafondista tai -kuutiosta)
300-400gruodotonta kalaa esim. pakastekalaa tai kirjolohta tai paistovalmiita kalasuikaleita
½-1tlsuolaa
ripaus sokeria
musta- tai valkopippuria myllystä
vähän sitruunamehua
1rucolaruukku tai ½ ruukkua basilikaa

Valmistusohje

Suikaloi sipuli ja valkosipulit ja kuullota ne pehmeiksi
öljyssä paistokasarissa. Lisää tomaattimurska ja kalaliemi ja anna hautua 10-15
minuuttia.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta hyvin.

Leikkaa kala paloiksi pastan kiehuessa.

Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku.
Lisää kalapalat paistokasariin varovasti kastikkeen joukkoon
työntäen ja anna hautua miedolla lämmöllä 3-5 minuuttia kannella
peitettynä.

Purista päälle halutessasi vähän sitruunamehua. Silppua
joukkoon rucola tai basilika ja tarjoa heti. Sekoita kastike pastan joukkoon tai
tarjoa ne erikseen.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)