Tämä herkku saa muotonsa calzonesta eli taskun muotoon leivotusta piirakasta, jonka sisällä on täytettä. Pullacalzone leivotaan pullataikinasta ja täytteeksi sujautetaan hilloa sekä Valio vaniljakreemiä. Voit tehdä yhden ison tai vaikka monta pientä pullacalzonea käyttämällä muottina juomalasia. Katso perinteisen pullataikinan ohje tästä.

Ainekset noin 15 annosta

400
g
Pullataikinaa
1⁄3
prk
Valio vaniljakreemi
1⁄3
prk
vaniljarahka
4
rkl
paistonkestävä marjahillo
raesokeria

Ohje

  1. Valmista pullataikina ja kauli se pyöreään muotoon.

  2. Levitä kolmannekselle taikinaa hilloa.

  3. Sekoita keskenään Vaniljakreemi sekä vaniljarahka ja levitä seosta taikinan toiselle puoliskolle, mutta älä levitä aivan reunoihin (jätä noin 1 cm tilaa)

  4. Käännä hillopuoli calzonen kanneksi. Kääntäminen onnistuu helpoiten nostamalla taikina alla olevan leivinpaperin avulla. Jätä reunuksiin noin 1 cm tilaa.

  5. Voitele halutessasi kananmunalla ja lisää raesokeria pinnalle. 

  6. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla vaaleiksi, n. 15-20 minuuttia.

 

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.