Ainekset 4:lle annosta

300
g
jauhelihaa
mausteita maun mukaan
4
dl
kuohukermaa
ketsuppia

Ohje

  1. Keitä spagetti melkein kypsäksi. Ruskista ja mausta jauheliha. Sekoita spagetti ja jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan. Vatkaa kuohukerma (kevytkermasta ei tule niin hyvää) vaahdoksi ja lisää joukkoon ketsuppia maun mukaan, mutta niin, että vaahdosta tulee punaista.

  2. Kaada vaahto spagetti-jauhelihaseoksen päälle ja paista uunissa hyvässä lämmössä, kunnes pinta on ruskea. Tosi hyvää vaikkakaan ei kauhean kevyttä.

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä -ohjelman kuuntelija Anneli Matikainen, Röykkä

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.