Professorin Spagetti

Myllyn Paras
4:lle
500gMyllyn Paras Spagettia
300gjauhelihaa
mausteita maun mukaan
4dlkuohukermaa
ketsuppia

Valmistusohje

Keitä spagetti melkein kypsäksi. Ruskista ja mausta jauheliha. Sekoita spagetti
ja jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan. Vatkaa kuohukerma
(kevytkermasta ei tule niin hyvää) vaahdoksi ja lisää joukkoon ketsuppia maun
mukaan, mutta niin, että vaahdosta tulee punaista. Kaada vaahto
spagettijauhelihaseoksen päälle ja paista uunissa hyvässä lämmössä, kunnes pinta
on ruskea. Tosi hyvää vaikkakaan ei kauhean kevyttä.

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä -ohjelman kuuntelija Anneli Matikainen, Röykkä

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Saamaani reseptiin Professorin spagetista sitä ei laiteta ollenkaan uuniin ja siihen tulee sipulia ja ketsuppia runsaasti. Kerma saostetaan etikalla ja maustetaan suolalla ja valkopippurilla. Päälle laitetaan tomaattia, kurkkua ja persiljaa.