Haettu sivustolta 27.4.2024 Porkkanakakku vuoassa Porkkanakakku vuoassa Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä R
Porkkanakakku maistuu yhtä ihanalta milloin tahansa. Joulun ajan porkkanakakkuun voit käyttää mausteeksi myös kanelia tai ripauksen chai-maustetta. Tämä kakku on myös mainio lahjavinkki. Ainekset 10 annosta 3 kananmunaa 2½ dl sokeria 4 dl Myllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoa 2 tl kanelia 2 tl leivinjauhetta 1½ dl rypsiöljyä 3 keskikokoista porkkanaa Kuorrutus 200 g tuorejuustoa tai sulatejuustoa 100 g voita tai margariinia ¾ dl tomusokeria 1 tl vaniljasokeria Ohje Riko kananmunat kulhoon ja mittaa joukkoon sokeri, vehnäjauhot, kaneli, leivinjauhe ja rypsiöljy. Sekoita. Kuori ja raasta porkkanat ja lisää taikinan joukkoon porkkanaraaste. Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina pitkulaiseen vuokaan tai pyöreään noin 22 cm kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa noin 50 minuuttia tai kunnes taikina ei enää tartu puutikkuun. Kumoa ja anna jäähtyä. Valmista kuorrute. Mittaa tuorejuusto tai sulatejuusto, huoneenlämpöinen voi tai margariini, sekä tomusokeri ja vaniljasokeri keskenään ja vatkaa tasaiseksi. Levitä seos porkkanakakun pinnalle tai väliin ja pinnalle. Koristele kakku halutessasi mielesi mukaan ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti. Resepti: Hellapoliisi
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Seijan taatelikakku Kuva Vapun banaanikakku Kuva Mehevä taatelileipä Kuivakakut: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua