Lehtevät pikkupizzat eli pizzukat

Katso suosituin pizzareseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita herkullisia pizzoja.

Pizzukka
30 min, josta valmisteluaika 15 min

Pienet, lehtevät pikkupizzat eli pizzukat ovat helppo, mutta hienostunut tarjoiltava esimerkiksi illanistujaisiin!

4 annosta
4Myllyn Paras Lehtitaikinalevyä
tai Myllyn Paras Voitaikinalevyä
¼dlketsuppia
¼dlmakeaa ja vahvaa chilikastiketta
2rkltomaattipyreetä
2tlpizzamaustetta
100gjuustoraastetta
3isoa savu- tai joulukinkkuviipaletta
½paprikaa suikaleina
4rklvalutettua kurpitsasalaattia
12basilikan lehteä

Valmistusohje

Kuumenna uuni 210 asteeseen. Leivinpaperoi pelti.

Venytä tai kauli sulaneita taikinalevyjä hiukan, pyöristä taikinakulmat kääntämällä ja siirrä ne pellille. Sekoita ketsuppi, chilikastike ja pyree. Levitä kastike taikinalevyille ja ripottele pizzamauste päälle. Ripottele suurin osa juustoraasteesta päälle, lisää paloitellut kinkkusiivut, paprikat ja kurpitsasalaatti. Ripottele loput juustoraasteesta täytteille ja laita basilikan lehdet päälle.

Paista uunissa noin 15 minuuttia.

Nauti lämpimänä.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)