Ainekset 30 tai 48 kpl annosta

Täyte:
200
g
chili-tomaatti- tai pippurituorejuustoa
1-2
rkl
pizzamaustetta
(tai oreganoa + basilikaa)

Ohje

  1. Kauli lehtitaikinalevyt hieman pidemmiksi tai paksumpia torttu- tai voitaikinalevyjä puolet pidemmiksi. Levitä huoneenlämpöistä tuorejuustoa tasaisesti kauttaaltaan taikinalevyille (n. 2–3 rkl/taikinalevy), ripottele päälle maustetta.

  2. Kääri pidennetty levy rullalle pituussuunnassa (rullaustekniikka sama kuin kääretortulla). Laita rullatut levyt sauma alaspäin jääkaappiin n. ½ tunniksi.

  3. Leikkaa kustakin rullasta 6 viipaletta ja laita ne joko sellaisenaan uunipellille tai muffinssivuokiin. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-17 minuuttia kauniin värisiksi ja kypsiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.