Pizzahyrrät

Pizzahyrrät
30 tai 48 kpl
1pktMyllyn Paras Lehtitaikinalevyjä (500 g)
tai Torttutaikinalevyjä (500 g)
tai Voitaikinalevyjä (500 g)
Täyte:
200gchili-tomaatti- tai pippurituorejuustoa
1-2rklpizzamaustetta
(tai oreganoa + basilikaa)

Valmistusohje

Kauli lehtitaikinalevyt hieman pidemmiksi tai paksumpia torttu- tai voitaikinalevyjä puolet pidemmiksi. Levitä huoneenlämpöistä tuorejuustoa tasaisesti kauttaaltaan taikinalevyille (n. 2-3 rkl/taikinalevy), ripottele päälle maustetta. Kääri pidennetty levy rullalle pituussuunnassa (rullaustekniikka sama kuin kääretortulla). Laita rullatut levyt sauma alaspäin jääkaappiin n. ½ tunniksi. Leikkaa kustakin rullasta 6 viipaletta ja laita ne joko sellaisenaan uunipellille tai muffinssivuokiin. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin värisiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (11)

Itse olen tehnyt näitä tulisella punaisella pestolla (pesto arrabiata) täytettyinä, ja tosi hyviä tuli! Sopivat opiskelijabudjetillakin elävälle. :) Jos on rahoissaan, voi reseptiin vielä lisätä mozzarellajuustoa rullien sisälle.
Tuleeko vain yhdestä 500g paketista 30 tai 48 kappaletta?
Kyllä, yksi paketti (500g) riittää mainittuun määrään. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Eikö tarvitse voidella? Luulis, että kohoavat miten sattuu, jos ei voitele?
Ei tarvitse voidella. Toki voi halutessaan myös voidella. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Ollaan leipomassa. Toivottavasti tulee hyvää. : )
Nää on ihan parhaita, vanhat ja nuoret tykkää! Sopii erinomaisesti piknikille!
En ole vielä kokeillut itse reseptiä, mutta kysyisin, voiko pizzahyrrät pakastaa paistamisen jälkeen?
Pizzahyrrät voi pakastaa. Terveisin, kuluttajaneuvonta.
Tosi hyviä, helppotekosia! Maistuu ainakin meille nuorille!

Pages