Pinaatti-Pakastekalavuoka

Myllyn Paras
4-6:lle
3dlMyllyn Paras Irtonainen Kaura+Riisiä
1-2sipulia
400gpakaste- tai muuta kalaa
1pspakastepinaattia (150 g) tai 2 dl kiehautettua nokkosta
tlsuolaa
valkopippuria
1tilliruukku
8-9dlmaitoa
2kananmunaa

Valmistusohje

Käytä pakastepinaattia tai käy poimimassa nokkoset (1-2 l) puhtailta paikoilta, huuhdo ne hyvin
ja kiehauta vedessä pari minuuttia. Huuhdo heti kylmällä vedellä ja purista
kuivaksi nyrkissä. Leikkaa muutamaan osaan. 

Sipaise vuoka rasvalla ja lisää
vuokaan silputtu tai ohuiksi renkaiksi leikattu sipuli, Kaura+Riisi (kypsentämättä) ja kala kohmeisina paloina. Mausta suolalla ja pippurilla ja
ripottele sekaan hienonnettu tilli ja vähän sulanut pinaatti tai esikäsitellyt nokkoset ja sekoita kevyesti lusikalla nostellen.

Vatkaa munat ja maito sekaisin ja kaada vuokaan. Kypsennä
200-asteessa runsas 1 tunti. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

VINKKI: Lisäkkeeksi maistuu tomaatti-kurkkusalaatti.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)