Ainekset 4-8:lle annosta

Taikina:
dl
vettä
15
g
hiivaa (⅓ pkt)
tl
suolaa
2
rkl
öljyä
Täyte:
1½-2
ps
pakastepinaattia
mustapippuria myllystä
2-3
tl
oreganoa tai pizzamaustetta
1-2
tl
hyvää rypsi- tai oliiviöljyä
100-200
g
mozzarellajuustoraastetta
1
pkt
kylmäsavustettua kirjolohta viipaleina (150 g)

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot. Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi. Anna sen kohota kaksinkertaiseksi lämpimässä paikassa liinalla tai muovilla peitettynä. Kauli taikinasta uunipellin kokoinen pohja ja nosta leivinpaperin päälle ja uunipannulle.

  2. Kohota hetken aikaa liinan alla lämpimässä paikassa. Levitä päälle vähän juustoraastetta sekä sulanut ja hyvin valutettu pinaatti, mausta mustapippurilla ja oreganolla tai pizzamausteella ja pirskota pinnalle vähän öljyä. Ripottele juustoraaste tasaisesti pinnalle ja paista 225-250-asteessa n. 10 minuuttia.

  3. Levitä pinnalle lohiviipaleet ja rouhaise päälle vähän mustapippuria ja tarjoa heti. Lisäkkeeksi maistuu tomaatti-vihersalaatti.

VINKKI: Voit myös käyttää Myllyn Paras Pizzajauhoja pakkauksen ohjeen mukaan.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.