Pinaatti-lohipizza

Myllyn Paras
4-8:lle
Taikina:
dlvettä
15ghiivaa (⅓ pkt)
tlsuolaa
2rklöljyä
n.3dlMyllyn Paras Durumvehnäjauhoja
Täyte:
1½-2pspakastepinaattia
mustapippuria myllystä
2-3tloreganoa tai pizzamaustetta
1-2tlhyvää rypsi- tai oliiviöljyä
100-200gmozzarellajuustoraastetta
1pktkylmäsavustettua kirjolohta viipaleina (150 g)

Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot. Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi. Anna sen kohota kaksinkertaiseksi lämpimässä paikassa liinalla tai muovilla peitettynä. Kauli taikinasta uunipellin kokoinen pohja ja nosta leivinpaperin päälle ja uunipannulle. Kohota hetken aikaa liinan alla lämpimässä paikassa. Levitä päälle vähän juustoraastetta sekä sulanut ja hyvin valutettu pinaatti, mausta mustapippurilla ja oreganolla tai pizzamausteella ja pirskota pinnalle vähän öljyä. Ripottele juustoraaste tasaisesti pinnalle ja paista 225-250-asteessa n. 10 minuuttia. Levitä pinnalle lohiviipaleet ja rouhaise päälle vähän mustapippuria ja tarjoa heti. Lisäkkeeksi maistuu tomaatti-vihersalaatti.

VINKKI: Voit myös käyttää Myllyn Paras Pizzajauhojapakkauksen ohjeen mukaan.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)