Pikakaura+Kuitu -puuro

5 min, josta valmisteluaika 5 min
noin 4:lle
1 | l | vettä, maitoa tai sokeroitua mehua |
n.6 | dl | Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita |
(suolaa) |
Valmistusohje
Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja keitä 1 min välillä sekoittaen. Anna hautua kannen alla hetki. Mausta halutessasi suolalla.
Reseptin ominaisuudet
Kommentit (2)
halusin tehdä yhdelle henkilölle puuron. vähensin puoleen määrät. puurosta tuli aivan liian paksua.ensimmäinen kaurapuuroni. missä vika.
Puurojen keitossa vaikuttaa paljon juuri vedenmäärä ja keittoteho. Eli jos suuressa kattilassa keittää pienen määrän puuroa niin vettä haihtuu paljon runsaammin kuin pienessä kattilassa eli puurosta tulee paksumpaa. Myös se, miten kovalla lämmöllä puuroa kiehuttaa vaikuttaa veden haihtumiseen. Terveisin Myllyn Parhaan Kuluttajaneuvonta
Pikapuuro olisi hyvä nauttia aina heti valmistuksen jälkeen, koska se paksuuntuu nopeasti kylmetessään.
Kommentoi reseptiä