Pikakaura+Kuitu -puuro

Pikakaura+Kuitu -puuro
noin 4:lle
1lvettä, maitoa tai sokeroitua mehua
n.6dlMyllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
(suolaa)

Valmistusohje

Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja keitä 1 min välillä sekoittaen. Anna hautua kannen alla hetki. Mausta halutessasi suolalla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

halusin tehdä yhdelle henkilölle puuron. vähensin puoleen määrät. puurosta tuli aivan liian paksua.ensimmäinen kaurapuuroni. missä vika.
Puurojen keitossa vaikuttaa paljon juuri vedenmäärä ja keittoteho. Eli jos suuressa kattilassa keittää pienen määrän puuroa niin vettä haihtuu paljon runsaammin kuin pienessä kattilassa eli puurosta tulee paksumpaa. Myös se, miten kovalla lämmöllä puuroa kiehuttaa vaikuttaa veden haihtumiseen. Terveisin Myllyn Parhaan Kuluttajaneuvonta Pikapuuro olisi hyvä nauttia aina heti valmistuksen jälkeen, koska se paksuuntuu nopeasti kylmetessään.