Pienet Kasvis-juustopiiraset

Pienet kasvis-juustopiiraset

Kasvis-juustopiiraset on helppo ja nopea tehdä, koska täytteessä on käytetty aineita, joita voit pitää aina kaapissa. Kasvis-juustopiiraset sopivat sekä arki- että juhlaruoaksi.

Jaa hieman sulanut Pyöreä Piirakkataikina 10 sektoriin, niin saat
annospiiraisiin pohjapaloja.

Voit myös painella Pyöreän Piirakkataikinan yhdeksi isoksi piiraaksi n. 25-
30 cm halkaisijaltaan olevaan pyöreään piirakkavuokaan.

10 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreä Piirakkataikinaa, suolainen (380 g)
Täyte:
200gaurinkokuivattua tomaattia suikaleina
200gpakastemaissia
200gsipulia hienonnettuna
200gkevyt tuorejuustoa
2munaa
½tlchilipippuria
2tlrakuunaa
dlpinjansiemeniä)

Valmistusohje

Sulata taikina. Jaa taikina 10 osaan (tai jätä jakamatta, jos teet yhden ison
piirakan). Vuoraa kullakin taikinapalalla aina yksi pieni piirasvuoka (esim.
alumiininen, kertakäyttö tai silikoninen vuoka). Sekoita täytteen ainekset ja
jaa seos taikinalla vuorattuihin vuokiin. Paista pienet piirakat kauniin
värisiksi 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–25 minuuttia tai isoa
piirakkaa n. 30-40 min. Paistoaikaan vaikuttaa piiraiden koko.

VINKKI: Kokeile tuorejuuston tilalle
kevyttä feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)