Parsakaalipannarit muffinipellille

Parsakaalipannarit muffinipellille

Pannarista saa helposti myös suolaista ruokaa. Nämä annospannarit ovat mukavia suolapaloja, alku- tai pääruoaksi. Kätevimmin valmistat annospannarit muffinipellille, muista voidella kolot hyvin. Toki voit tehdä pannarin myös perinteisesti leivinpaperille uunipellille ja laittaa pannarin pintaan fetamurua ja pieniä parsakaalin kukintoja. Vuokko Sipponen, Marco Bjurström ja Arja Elina Laine valmistivat parsakaalipannareita muffinipellille I love me -messuilla lokakuussa 2014, katso video alta.

12 kpl
Taikina:
½lmaitoa tai kaura- tai soijajuomaa
n.2½dlMyllyn Paras Ohrajauhoja
tai Hiivaleipävehnäjauhoja
4munaa
1tlsuolaa
1dltuoretta timjamisilppua
Lisäksi:
150gvihreitä parsakaalin kukintoja
250gfetajuustoa
½dlparmesaanijuustoa lastuina

Valmistusohje

Vispilöi jauhot maidon joukkoon ja anna turvota jonkin aikaa. Vatkaa sekaan munat ja mausta suolalla ja tuoreella yrttisilpulla. Kaada taikina voidellun muffinipellin annoskoloihin lähes täyteen. Jaa vuokiin pieniksi leikatut parsakaalin kukinnot. Lisää mukaan pari nokaretta fetajuustoa. Ripottele pinnalle vähän parmesaanilastuja. Kypsennä 225-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 25 minuuttia. Tarjoa lämpimänä.

VINKKI: Mikäli haluat ruokaisamman lopputuloksen, voit lisätä myös kinkku- tai kalkkunaleikkelesuikaleita joukkoon.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)