Ainekset 4:lle (vaikka kalan lisäkkeeksi vaihteluna uusiin perunoihin) annosta

1
iso sipuli hienonnettuna
oliiviöljyä
n.14
dl
hyvää kanalientä
2
dl
valkoviiniä
5
dl
parmesaanijuustoraastetta
koristeeksi parmesaanilastuja

Ohje

  1. Kuullota sipuli reilussa öljyssä. Lisää riisi kuullottumaan hetkeksi. Lisää viini ja kiehuvaa kanalientä pari kauhallista kerrallaan. Anna nesteen imeytyä ennen kuin lisäät seuraavat kauhalliset.

  2. Sekoita joukkoon lopuksi parmesaaniraaste. Risotto saa olla erittäin löysää ja riisit vähän napakoita.

Resepti:
Maija Lehmusvirta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.