Pappilan joulun jälkeinen hätävara

Pappilan joulun jälkeinen hätävara
n. 6:lle
6dlkakku- tai pikkuleipämuruja
2-3rklamarettoa tai 2 tippaa karvasmanteliöljyä + vettä tai kahvia
2dlkirsikka- tai vadelmahilloa
5dlhapokkaita pakastemarjoja, esim. puolukoita, herukoita
Kastike:
dlvaahdotettavaa vaniljakastiketta tai kermaa
250gmascarpone-juustoa

Valmistusohje

Murskaa pikkuleipiä tai kakkupaloja karkeiksi murusiksi. Kostuta ne amaretolla ja/tai (manteli)kahvilla. Vaahdota vaniljakastike tai kerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto.  Lusikoi aineksia kerroksittain korkeaan maljaan tai lasiin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)