Paistetut silakat ja ruohosipulimuusi

Myllyn Paras
4:lle
0,8-1kgsilakoita tai noin 600 g perattuja silakoita
½-1tlsuolaa
musta- tai valkopippuria
n.2dlMyllyn Paras Ruiskorppujauhoja
Paistamiseen:
voita tai pullomargariinia
Lisäksi:
tilliä
sitruunalohkoja

Valmistusohje

Perkaa silakat päättömiksi tai puhko ja jätä pää
paikoilleen. Voit käyttää myös silakkafileitä ja valmistaa pihvejä.

Mausta silakat suolalla ja pippurilla ja kierittele ne korppujauhoissa. Paista voissa tai pullomargariinissa. Kääntäminen onnistuu
parhaiten kun ladot silakat pannulle järjestykseen ja käännät ne isolla
lastalla.

Valmista perunamuusi joko jauhoisista perunoista, pakastemuusiaineksesta tai muusijauheesta. Mausta muusi runsaalla hienoksi
hakatulla ruohosipulilla. Tarjoa lisäkkeeksi myös etikkapunajuuria ja
halutessasi vihreää salaattia.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)