Omenatorttu

Omenatorttu
piirasvuoallinen
3dlMyllyn Paras Pikakaurahiutaleita
2dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1tlsoodaa
2tlvaniljasokeria
½-1dlsokeria
2munaa
½-1dlpiimää tai jogurttia
75gvoi- tai margariinisulaa
Päälle:
3-5omenaa
1tlkanelia
Muruseos:
50gvoisulaa
1dlsokeria
dlMyllyn Paras Pikakaurahiutaleita

Valmistusohje

Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään. Lisää munat, piimä ja sula rasva. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja levitä voidellulle ja kaurahiutaleilla leivitetylle isolle piirasvuoalle. Lado pohjataikinan päälle omenalohkot, mausta kanelilla. Sekoita muruseoksen ainekset ja ripottele tortun pinnalle. Paista 200-asteisen uunin alatasolla puolisen tuntia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (12)

Todella mainio omenatorttu:) Kaalikääryleiden jälkkäri!
Millä piimän/jogurtin voi parhaiten korvata maidottomalle?
Piimän/jogurtin voi korvata esim. maidottomalla kaurajuomalla. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
YKSINKERTAISESTI NAMI NAMI .... IHANA MAKU JA KEVYT.
Todella ihanaa!!!
Mahtava ohje! Suosikkini, kuukaudessa tulee pari kertaa tehtyä.
Oli kyllä hyvää. Helppo tehdä eikä liika rasvaa.
Tosi hyvä ohje. Ei mitään huonoa.
Minkä kokoinen on "iso piirasvuoka"? Onko uunipelti reseptiin liian iso? Nimim. aina tuskaillen vuokia kokoja.
28-30 cm terv.Kuluttajaneuvonta

Pages