Ainekset piirasvuoallinen, noin 10 annosta

1
tl
soodaa
2
tl
vaniljasokeria
½-1
dl
sokeria
2
munaa
½-1
dl
piimää tai jogurttia
75
g
voi- tai margariinisulaa
Päälle:
3-5
omenaa
1
tl
kanelia
Muruseos:
50
g
voisulaa
1
dl
sokeria

Ohje

  1. Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään. Lisää munat, piimä ja sula rasva. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja levitä voidellulle ja kaurahiutaleilla leivitetylle isolle piirasvuoalle.

  2. Lado pohjataikinan päälle omenalohkot, mausta kanelilla. Sekoita muruseoksen ainekset ja ripottele tortun pinnalle. Paista 200-asteisen uunin alatasolla puolisen tuntia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.