• Videolla valmistetaan myös Omena-ohrariisipuuroa, katso video ohjeen alta.

Ainekset 2:lle annosta

½
l
vettä tai omenamehua
2-3
pientä omenaa (kotimaista)
1
porkkana (100 g)
ripaus suolaa
1-2
rkl
hunajaa tai tummaa sokeria
½-1
tl
kanelia

Ohje

  1. Laita vesi kiehumaan kattilaan. Raasta tai kuutioi omena ja raasta porkkana hienoksi raasteeksi. Lisää ne kiehuvaan veteen.

  2. Lisää hiutaleet. Mausta suolalla ja hunajalla tai sokerilla.

  3. Anna kypsyä miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta lopuksi kanelilla. Jos puuro tuntuu liian tanakalta, lisää tilkka vettä. Puuro maistuu sekä kuumana että kylmänä maidon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.