Aurinkoinen kevätpuuro

Aurinkoinen kevätpuuro

Puurosta tulee kauniin keltaista, kun sen tekee keltaiseen tuoremehuun. Mikäli puuronesteeksi käytettävä mehu on voimakasta, laimenna se vedellä tai maidolla. Pinnalle voit pilkkoa hedelmiä. Kauranytimen lesekerros sisältää betaglukaanipitoista ravintokuitua, jota on lisätty runsaasti kaurahiutaleisiin, jolloin niistä saadaan kaura+kuituhiutaleita.

4:lle
½lvettä
½lappelsiinituoremehua
4-5dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
tai 5-6 dl Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
2banaania
1-2rklhunajaa
tlsuolaa)

Valmistusohje

Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet, pieniksi pilkotut banaanit, hunaja (ja suola). Keitä Kaurahiutaleilla 5 min tai Pikakaura+Kuidulla 1 min. Sekoita välillä. Anna vetäytyä hetki kannen alla. Hyvää heti kuumana, mutta maistuu vielä kylmänäkin.

VINKKI: Voit kokeilla myös muilla mehuilla!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (5)

Ihanaa puuroa! Hyvä iltapala ja aamupala!
Oikein hyvää puuroa. Olen tarjonnut useille eri henkilöille. Kaikki ovat kehuneet ihmetellen, mistä aineista on tehty.
Olisin antanut 10:pin mutta en ole vielä maistanut. Kysyisin jotta sopisiko neljänviljan ryyit tähän ohjeeseen. Rakastan itse puuroja.Yritän myös opettaa pojan poikaani myös puuroihin. Vähän työlästä kun kotona ei niitä harrasteta.
Ohjeeseen sopivat ihan hyvin myös Neljän Viljan hiutaleet. Hiutaleiden kypsymisajat kannattaa aina varmnistaa pakkauksesta. Terveisn, Myllyn Paras Kuluttajaneuvonta
Ihan hyvää oli! :)