• Puurosta tulee kauniin keltaista, kun sen tekee keltaiseen tuoremehuun.
  • Mikäli puuronesteeksi käytettävä mehu on voimakasta, laimenna se vedellä tai maidolla.
  • Pinnalle voit pilkkoa hedelmiä.
  • Kauranytimen lesekerros sisältää betaglukaanipitoista ravintokuitua, jota on lisätty runsaasti kaurahiutaleisiin, jolloin niistä saadaan kaura+kuituhiutaleita.

Ainekset 4:lle annosta

½
l
vettä
½
l
appelsiinituoremehua
2
banaania
1-2
rkl
hunajaa
tl
suolaa)

Ohje

  1. Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet, pieniksi pilkotut banaanit, hunaja (ja suola). Keitä Kaurahiutaleilla 5 min tai Pikakaura+Kuidulla 1 min. Sekoita välillä.

  2. Anna vetäytyä hetki kannen alla. Hyvää heti kuumana, mutta maistuu vielä kylmänäkin.

VINKKI: Voit kokeilla myös muilla mehuilla!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.