Ohraa hunajakasvismosaiikin kera

Ohraa hunajakasvismosaiikin kera
4:lle
2rklrypsiöljyä+voita
1sipuli
2valkosipulinkynttä
2dlMyllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita
tai Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita
8dlvettä
1-2rklkasvisfondia
Hunajakasvismosaiikki:
2rklrypsiöljyä+voita
1punasipuli
1iso porkkana
200gkesäkurpitsaa
150gparsakaalia
2rklhunajaa
1rklsitruunamehua
1tlyrttisuolaa
1tlmustapippuria

Valmistusohje

Kuullota silputut sipulit ja valkosipulit öljy-voiseoksessa. Lisää suurimot, kuumenna hetki ja kaada kattilaan kuuma kasvisliemi. Hauduta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Pidä lämpimänä kannen alla. Leikkaa kasvikset parsakaalia lukuun ottamatta pieniksi, tasakokoisiksi kuutioiksi. Irrota parsakaalista pieniä kukintoja. Kuumenna öljy-voiseosta paistinpannulla ja kypsennä kasvisseosta n. 5 minuuttia sekoitellen. Mausta. Jaa suurimot lautasille ja lisää päälle kasvismosaiikki.

VINKKI: Voit lisätä kasvisten joukkoon myös kantarelleja tai muita sieniä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)