Nimpparikakku Cookies täytekakku

Nimpparikakku Cookies täytekakku
noin 10-15:lle
Pohja:
2pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (760 g)
Täyte:
dlvaahtoutuvaa kermavalmistetta
250gmaitorahkaa tai sitruunarahkaa (1 tlk)
Väliin:
2dlmansikkasurvosta
2dlviipaloituja mansikoita tai 1 tlk säilykehedelmiä (persikka tai hedelmäcocktail)
Kostutukseen:
1dlmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
1tlvaniljasokeria
Korsiteluun:
150gkarkkirakeita, esim. ranskanpastilleja tms.

Valmistusohje

Jaa sulaneet taikinat kahtia ja kauli palaset (4 kpl) leivinpaperin päällä isot, ruokalautasen kokoiset pyöreät kakkupohjat. Paista kakkupohjia 200-asteisessa uunissa n. 7 min ja jäähdytä. Valmista täyte vatkaamalla vaahtoutuva kermavalmiste vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka. Kokoa kakku tarjottimelle. Kostuta alimmaksi tuleva kakkupohja vaniljasokerilla maustetulla maidolla. Levitä pohjalle mansikkasurvosta, marjoja ja rahkaseosta. Nosta toinen levy päälle, levitä sille säilykehedelmiä pieninä kuutioina ja kerma-rahkaseosta. Kostuta myös päällimmäiseksi tuleva levy ja levitä sen päälle loput rahkaseoksesta. Koristele nimpparisankarin lempikarkeilla. Nosta kakku hetkeksi jääkaappiin, jotta sitä on helpompi leikata. Mikäli pidät rapeasta keksikakusta, tarjoile kakku heti. Mikäli pidät pehmeämmästä kakusta, anna kakun vetäytyä täytettynä muutamia tunteja tai yön yli jääkaapissa, koristele vasta sitten.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)