Mustikkapizza

Mustikkapizza

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

1 arviota
Valmisteluaika
20 min
Kokonaisaika
35 min

Tällä reseptillä Perinneruokaa prkl -blogin Mika osallistui mustikkapiirakkapäivän kilpailuun vuonna 2017.

Ainekset 2 kpl annosta

4
rkl
vaniljatuorejuustoa
4
dl
mustikoita
mintun lehtiä
Valkosuklaamuruseos:
½
dl
kaurahiutaleita
1
rkl
vehnäjauhoja
60
g
valkosuklaata
20
g
voita

Ohje

Jaa piirakkataikina kahteen osaan ja kaulitse ne ohuiksi pizzapohjiksi kahdelle pellille leivinpaperin päälle. Paista pohjaa 225 asteisessa uunissa 6-8 minuuttia.

Valmista valkosuklaamuruseos. Sekoittamalla keskenään kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja hienonnettu valkosuklaa. Lisää lopuksi voi ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Lusikoi esipaistetun pohjan päälle 2 rkl tuorejuustoa ja levitä tasaiseksi. Ripottele päälle puolet mustikoista ja valkosuklaamuruseoksesta.

Paista mustikkapizzaa 8-10 minuuttia ja anna jäähtyä. Koristele halutessasi mintun lehdillä. 

Resepti:
Mika Rampa, Perinneruokaa prkl

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

1 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.