Mustikkapizza

Mustikkapiirakka on suomalaisten suurta herkkua!
Katso suosituin mustikkapiirakkareseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita herkullisia mustikkapiirakoita.

Mustikkapizza

Tällä reseptillä Perinneruokaa prkl -blogin Mika osallistui mustikkapiirakkapäivän kilpailuun vuonna 2017.

2 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina, Makea (380 g)
4rklvaniljatuorejuustoa
4dlmustikoita
mintun lehtiä
½dlkaurahiutaleita
1rklvehnäjauhoja
60gvalkosuklaata
20gvoita

Valmistusohje

Jaa piirakkataikina kahteen osaan ja kaulitse ne ohuiksi pizzapohjiksi kahdelle pellille leivinpaperin päälle. Paista pohjaa 225 asteisessa uunissa 6-8 minuuttia.

Valmista valkosuklaamuruseos. Sekoittamalla keskenään kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja hienonnettu valkosuklaa. Lisää lopuksi voi ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Lusikoi esipaistetun pohjan päälle 2 rkl tuorejuustoa ja levitä tasaiseksi. Ripottele päälle puolet mustikoista ja valkosuklaamuruseoksesta.

Paista mustikkapizzaa 8-10 minuuttia ja anna jäähtyä. Koristele halutessasi mintun lehdillä. 

Resepti:
Mika Rampa, Perinneruokaa prkl

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)