Mustikka-tuorejuustopullat

Mustikka-tuorejuustopullat
16 kpl
1annos (3 dl nestettä) itse tehtyä Myllyn Paras Pullataikinaa
Täyte:
100gtuorejuustoa
150gpaistonkestävää mustikkamarmeladia
4dlmustikoita
Voiteluun:
munaa

Valmistusohje

Valmista ensin 3 dl nesteestä annos pullataikinaa. Kun taikina on kohonnut kaksinkertaiseksi, ota se leivinpöydälle ja vaivaa taikinasta ilmakuplat pois. Pyörittele taikinasta pikkupullia. Laita ne silikonipellille koloihin, silikonimuotteihin tai väljästi uunipellille. Kohota pullat leivinliinan alla lämpimässä paikassa kaksinkertaisiksi. Paina kohonneiden pullien keskelle iso syvennys juomalasilla. Voitele pullien reunat kauttaaltaan munalla. Laita jokaiseen syvennykseen pohjalle 1‐2 tl tuorejuustoa ja noin 2 tl mustikkamarmeladia. Laita päälle 2‐3 rkl mustikoita. Paista 200‐asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia kauniin värisiksi.

VINKKI: Voit leipoa myös pullat käyttäen täytteeksi pelkästään mustikoita ja hieman sokeria.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (6)

Käytä kuningatartuorejuustoa ja jätä marmeladi pois. Muuten on liian äitelä!
Tosi hyviä tuli. Ainoastaan taikinalle kävi vähän hassusti, kun itse sen väsäsin.. Mahtava resepti, teen näitä varmasti uudelleen!
Paperisissa leivosvuoissa raskaat pullat eivät oikein meinaa pysyä kasassa, mutta teeppä pullat metalliseen muffinssivuokaan! En olisi uskonut kuinka hyvin tuorejuusto sattuu yhteen pullataikinan kanssa! Jamia!
Pullat olivat aivan mahtavan makuisia. Kokeilin jopa maustetulla tuorejuustolla ja nekin olivat aivan mahtavia.
lapset pitivät kovasti menivät yhdellä istumalla
Ne vievät kielen mennessään, myös vierailta. Aivan huippuja, kuten tyttäreni, 17 vee, sanoo. t. Kokeilija