Mustikka-lakritsitaskut

Mustikka-lakritsitaskut
10 kpl
10kplMyllyn Paras Voitaikinataskuja
munaa
mantelilastuja, raesokeria
Täyte:
150gmustikkalakritsia pilkottuna pieneksi (Panda)
2tlksitruunarahkaa (400 g)
200gmustikkahilloa (2 dl)
4dlmustikoita (200 g)
sitruunamelissanlehtiä

Valmistusohje

Levitä jäiset taskut pellille leivinpaperin päälle erikseen sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Voitele taskut munalla, ripottele halutessasi päälle mantelilastuja ja raesokeria koristeeksi. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä 10–15 min ennen täyttämistä.

Pilko lakritsit pieniksi ja lisää ne sitruunarahkaan.

Avaa taskut varovasti niin, että taitereuna jää kiinni. Levitä pohjille mustikkahilloa, päälle mustikoita ja rahkaseosta reilusti. Taita kansi takaisin päälle. Koristele sitruunamelissanlehdin.

VINKKI: Voit paistaa taskuja vaikka vain kaksi kerrallaan. Täytettä tarvitaan tällöin pienempi määrä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Voiko tähän laittaa muuta marjaa ja maustettua rahkaa? Tavallista lakritsia?
Täytteen marjoja ja muita aineksia voi vaihdella omien makumieltymysten mukaan. Terveisin, Kuluttajaneuvonta