Mini Juustobriochit

Mini Juustobriochit

Lehtevistä taikinalevyistä leivot makoisia pikkuherkkuja. Täytteeksi sopivat vahvat juustot, mausteet ja yrtit. Erilaisiin minikippoihin tehtynä saat briocheihin näyttävyyttä.

15-18 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)
tai Lehtitaikinalevyjä (500 g)
tai Torttutaikinalevyjä (500 g)
Täyte:
150gyrtti- tai chili- tms. tuorejuustoa
15cmpurjosipulia
100gparmesaanijuustoraastetta
1rklpunapippuria
1rkltuoretta timjamia, rosmariinia tai basilikaa hienonnettuna

Valmistusohje

Levitä taikinalevyt sulamaan. Hienonna purjosipuli pieniksi kuutioiksi. Levitä taikinalevyille huoneenlämpöistä tuorejuustoa, sipulikuutioita, parmesaaniraastetta sekä mausteita. Älä sulata taikinalevyjä liikaa, niin täytteen levitys on helpompaa. Kääri levyt rullalle pituussuunnassa. Nipistä sauma yhteen kostutetuin käsin. Leikkaa jokainen levy 3-4 osaan ja laita palat pieniin muffinivuokiin tai voidellun pienehköreikäisen muffinipellin koloihin. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10-15 min kauniin värisiksi.

VINKKI: Kokeile lisätä sinihome- tai valkohomejuustoa, mikäli pidät niiden mausta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)