Merjan puolukkapuuro

Merjan puolukkapuuro

Tämä resepti on kehitetty Arjan Leivontanurkan Puuropajassa helmikuussa 2015!

4:lle (1 litra)
8dlvettä
2dlvahvaa mehutiivistettä, esim. mustaherukka tai puolukka
5dlMyllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleita
1dlkookoshiutaleita
3dlpuolukoita
1-2rklboysenmarja- tms. hilloa
1rklhunajaa
Koristeeksi:
kinuskikastiketta
mansikoita
tuoretta minttua

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja mehu ja lisää hiutaleet, puolukat, hillo ja hunaja hyvin sekoittaen. Anna kiehua 5 minuuttia. Nauti kuumana tai kylmänä, esim. maidon kanssa. Koristele annokset kinuskikastikkeella, mansikoilla ja tuoreella mintulla.

Resepti:
Merja Eklund ja Arja Elina Laine

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)