Mehevä banaanileipä

Mehevä banaanileipä
1 vuokaleipä
4dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
dlfariinisokeria tai tummaa sokeria
½-1tlsuolaa
1tlsoodaa
1dlpiimää
1dlpullomargariinia tai voisulaa (100 g)
2munaa
3banaania

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ohjeen muut aineet, sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun pitkulaiseen leipävuokaan tai silikoni tai teflonvuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin tunti.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (18)

Banaanileipä maistuu aamupalana muffinssivuoissa paistettuna. Itse lisään taikinaan vielä leseitä, jätän sokerin pois ja puolitan rasvan määrän. Pinnalle vielä ripottelen ennen paistoa auringonkukansiemeniä
Paras banaanikakku, kunhan muistaa antaa banaanien kypsyä ennen käyttöä lähes mustiksi, makeus parhaimmillaan! Kakku/leipä tuntuu paranevan vanhetessaan ja maistuu taivaalliselta vaniljakastikkeen kanssa.
Aika hyvää tuli, lisäsin vähän herajauhetta ja pähkinöitä proteiinilisäksi. Miten leipä säilyy parhaiten??
Leipä säilyy parhaiten tiiviiseen pussiin suljettuna huoneenlämmössä tai viileäkaapissa. Terveisin Kuluttajaneuvonta
Oli muutama tummentunut banaani ja Kuukkeli opasti tähän reseptiin. Uuni on lämpiämässä ja banaanileipä tulee maisteltavaksi reilun tunnin kuluttua. Näillä aineksilla ei taida kovin pahaa leipää tullakaan. :D
Kiitos
Muodostunut vakioreseptiksi. Helppo, superhyvä ja helppo tuunata esim. suklaahipuilla, kanelilla, kardemummalla jne.
Tykkään, oli maukasta. Mietin jos voin tilalta laittasin kookosöljyä?
Voin voi korvata kookosöljyllä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
On hyvä, ite kaipasin enemmän bananan makua..laitan ens kerrala 4tai5

Pages