Mausteiset kiepit

Mausteiset kiepit
48 kpl
1pktMyllyn Paras Lehtitaikinalevyjä (500 g)
Täyte:
200gpaprika-chili- tai pippurituorejuustoa
2paprikaa
1tlchilijauhetta tai mustapippurirouhetta
(1tlvalkosipulijauhetta tai -murskaa)
1-2rklbasilikaa

Valmistusohje

Huuhdo paprikat ja poista kanta sekä siemenet. Leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi ja ne edelleen pieniksi paloiksi. Kauli sulaneita lehtitaikinalevyjä hieman pidemmiksi. Levitä huoneenlämpöistä tuorejuustoa tasaisesti taikinalevyille, 2-3 rkl/taikinalevy. Ripottele päälle pienet paprikakuutiot ja mausteet. Kääri pidennetty levy rullalle pituussuunnassa (rullaustekniikka sama kuin kääretortulla). Laita rullatut levyt sauma alaspäin jääkaappiin noin ½ tunniksi jähmettymään. Leikkaa kustakin rullasta 6 viipaletta ja nosta ne joko sellaisenaan leivinpaperoidulle uunipellille tai muffinssivuokiin. Paista 225-asteessa uunin keskitasolla noin 10-13 minuuttia tai kunnes hyrrät ovat kauniin värisiä ja kypsiä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

oikein hyviä olivat :)