Ainekset 48 annosta

Täyte:
200
g
paprika-chili- tai pippurituorejuustoa
2
paprikaa
1
tl
chilijauhetta tai mustapippurirouhetta
(1
tl
valkosipulijauhetta tai -murskaa)
1-2
rkl
basilikaa

Ohje

  1. Huuhdo paprikat ja poista kanta sekä siemenet. Leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi ja ne edelleen pieniksi paloiksi.

  2. Kauli sulaneita lehtitaikinalevyjä hieman pidemmiksi. Levitä huoneenlämpöistä tuorejuustoa tasaisesti taikinalevyille, 2-3 rkl/taikinalevy. Ripottele päälle pienet paprikakuutiot ja mausteet.

  3. Kääri pidennetty levy rullalle pituussuunnassa (rullaustekniikka sama kuin kääretortulla). Laita rullatut levyt sauma alaspäin jääkaappiin noin ½ tunniksi jähmettymään.

  4. Leikkaa kustakin rullasta 6 viipaletta ja nosta ne joko sellaisenaan leivinpaperoidulle uunipellille tai muffinssivuokiin. Paista 225-asteessa uunin keskitasolla noin 10-13 minuuttia tai kunnes hyrrät ovat kauniin värisiä ja kypsiä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.